Τρόποι αποστολής

ENTΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, ή από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier (SPEEDEX, ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΕΛΤΑ).
Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 3€ μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€ ανα κιλό. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.
• Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00πμ - 17.00μμ.
• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της εταιρίας μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από Κεντρικά DYNAMART" .

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
• Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 3€ μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€ ανα κιλό. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 210-9681888.